AnasayfaHukuk Kütüphanesinden GDPR & BUSINESS semineri 29/9 ve 1/10 -...

Hukuk Kütüphanesinden GDPR & BUSINESS semineri 29/9 ve 1/10 - Kayıtlar

GDPR ve İŞ ​​semineri: Hukuk Kütüphanesi işbirliği içinde Bayan Nopi Tintzoglidou ile, 1994'ten beri Atina'nın ünlü Avukatı, 29 Eylül Çarşamba ve 1 Ekim 2021 Cuma (18:00 - 21:00) canlı yayında çevrimiçi "GDPR & BUSINESS" semineri (canlı yayın) isteyenler izleyebilir video kaset formatı. O katılım bedeli 160,00 € hem canlı akış hem de videoya kaydedilmiş materyal için.

Ayrıca bakınız: Bulut Bilişim - Nedir ve işletmelere nasıl yarar sağlar?

Hukuk Kütüphanesinden GDPR & BUSINESS semineri 29/9 ve 1/10
Hukuk Kütüphanesinden GDPR & BUSINESS semineri 29/9 ve 1/10

Neden "GDPR & BUSINESS" seminerine katılmalısınız?

GDPR'nin uygulanmasından itibaren üç (3) yılın tamamlanması, küçük, orta, büyük işletmelerin ve grupların uyumluluk metodolojisinin pratikte doğrulandığını gösterir. Aynı zamanda, uygulama aşamasında en yaygın hataların altını çizmek ve hem GDPR hem de 4624/2019 sayılı Kanun tarafından belirlenen yasal çerçeveye uygunluğun sürekli izlenmesi için yeterli zaman vardı.

Şirketleri gerçekten ilgilendiren bir dizi vaka çalışması aracılığıyla seminere katılan her bir kursiyer:

• küçük, orta, büyük işletmelerin ve grupların mevcut yasal çerçeveye uymasının pratik yolu hakkında gerekli aşinalığı kazanır.

• şirketlerin, korunmaları için mümkün olan en iyi stratejiyi benimsemek amacıyla kişisel verileri korurken yaptıkları en yaygın hataları anlar

• Şirketin politika ve prosedürleri dikkate alınarak, ihlal durumunda Kanuna göre nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda detaylı olarak bilgilendirilir.

• bir pandeminin ortasında şirketler tarafından hukuk danışmanlarının yardımıyla ele alınması talep edilen özgün ve özgün konulara yaklaşır ve her bir vakada mahremiyet ile halk sağlığını koruma yükümlülüğü arasındaki dengeyi arar.

Ayrıca bakınız: Teknoloji endüstrisi - Yöneticiler neden yeni işler arıyor?

Konu Diyagramı

Şirket uyumluluğunun pratik adımları

  • Şirketlerin uygunluğu

  • Bölümler arası işbirliği

  • Personel eğitimi

  • Uyumluluğun sürekli izlenmesi

  • Öznelerin Haklarının Kullanılması

  • Veri saklama süresi ve unutma hakkı

  • Durum çalışmaları

Sık ihlaller ve yönetimi

  • APDPX'e göre sık ihlaller

  • Bir şirkete yönelik ihlal ve karalamanın reklamı

  • İhlal yönetimi

  • APDPH'den gelen para cezaları, telafi edici ve cezai sorumluluk

  • Veri Koruma (DLP Prosedürleri ve Politikaları)

  • Durum çalışmaları

COVID salgını sırasında kişisel verilerin korunması

  • Kişisel Veriler ve yeni teknolojiler (sosyal medya, bulut, platformlar, güvenlik kameraları)

  • İşletmelere, tele-çalışmaya, uzaktan eğitime, e-mağazalara girerken termometri

  • İşyeri hekimi ve çalışan sağlık verileri, işveren tarafından aşılanmış ve çalışmayan ayrımı, Avrupa dijital COVID sertifikası

  • Durum çalışmaları

Ayrıca bakınız: İşverenler güvenlik bahanesiyle ofise iade talebinde bulundu

GDPR & BUSINESS semineri kimlere yöneliktir?

Seminer, insan kaynakları (İK), müşteri hizmetleri, muhasebe, satış, muhasebe, BT ve pazarlama, veriler gibi GDPR ile uyumlu şirketlerde yer alan yasal, finansal, Veri Koruma Görevlileri (DPO'lar) ve şirket yöneticilerine yöneliktir.

Hukuk Kütüphanesi

Özgeçmiş

Nopi Tintzoglidou, 1994 yılından beri OTE Grubu Aboneleri ve Kişisel Verileri Hukuk Direktörü iken, diğer hususların yanı sıra kişisel veriler ve iletişimlerin gizliliği ile ilgili mevzuatta uzmanlaşmış, Grubu , Kişisel Verilerin Yönetiminde temsil etmektedir. Veri Koruma ve Ulusal Telekomünikasyon ve Posta Komisyonu. Grupların, büyük şirketlerin, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ve küçük işletmelerin GDPR ve N gerekliliklerine uygun olarak uyum projelerini uygulayan, şirketin ulusal ve Avrupa yasal ve düzenleyici çerçevesine uyumu için gereken işlemler ve prosedürler konusunda yüksek bilgi birikimi ve pratik deneyime sahiptir. 4624/2019. Kolonaki'de ağırlıklı olarak dijital olarak faaliyet gösteren bir hukuk bürosuna sahiptir ve ekibi, kişisel veriler konusunda uzmanlaşmış ortaklardan oluşmaktadır.

Daha fazla bilgi için ziyaret edin O · X½ Nopi Tintzoglidou web sitesi burada

Ayrıca bakınız: Pandemi - Microsoft çalışanları neden veri merkezlerinde uyudu?

Bilgi ve ödeme yöntemleri

Ödeme şekli:

Ödeme yöntemleri için buraya bak

Faydalı Bilgiler - Tesisler

Katılımcılara, eşlik eden eğitim materyallerinin yanı sıra elektronik katılım sertifikası verilir.

Pozisyonun rezervasyonu, seminer başlamadan en geç 10 gün önce tamamlanması gereken toplam katılım ücretinin ödenmesi ile kesinleşir.

Özel kategoriler (öğrenciler, stajyerler / genç avukatlar ve mahkeme katipleri) veya diğerleri için indirim göstergesinin olduğu durumlarda, yalnızca www.nb.org adresindeki kayıtlı kullanıcılar için Çevrimiçi kayıtlar için geçerlidir.

Özellikle genç avukatlar kategorisinde 5 yaşındaki avukatlar yer alıyor.

İptal politikası

Organizatör kararı veya mücbir sebep nedeniyle seminer iptali

Organizatörler, kursiyerleri telefon ve e-posta ile bilgilendirerek, seminer tarihini değiştirme ve iptal etme hakkını saklı tutar. Bu durumda kursiyerler, yeni tarihte seminere katılmak istemedikleri veya bu tutarı şirketin seminer - hizmetlerinde veya yayınlarında başka bir satın alma için kullanmak istemedikleri takdirde öğrenim ücretlerinin tamamını geri talep etme hakkına sahiptirler.

Grev, hükümet yasakları, kötü hava koşulları ve genel olarak, organizatörlerin makul kontrolü dışındaki, seminerin bir kısmının veya tamamının yürütülmesini engelleyen herhangi bir olay durumunda, organizatörler tarih ve saati değiştirme hakkını saklı tutar. Bu durumda öğrenim ücreti iade edilmez, ancak olduğu gibi geçerlidir.

Ayrıca bakınız: Çalışanların% 68'i iş ve kişisel kullanım için aynı akıllı telefonu kullanıyor

GDPR çevrimiçi semineri

Müşteri isteği nedeniyle değişiklik veya iptal

Bir seminerde rezervasyonunu iptal etmek veya değiştirmek isteyen herhangi bir kullanıcı, taleplerini mümkün olan en kısa sürede (seminer tarihinden 10 iş günü önce) grammateia@nb.org adresine göndermelidir.

Kursiyer tarafından program tarihinden 10 gün önce seminere katılımın iptal edilmesi durumunda tutarın %100'ü iade edilir.

Kursiyer tarafından program tarihinden 5 gün önce seminere katılımın iptal edilmesi durumunda tutarın %50'ü iade edilir.

Yukarıdaki tüm durumlarda iadenin gerekli olduğu durumlarda ya kredi kartının bankamatik kartı iptal edilerek (kredi kartı ile ödeme yaptıysanız) ya da 30 gün içinde tarafımıza bildireceğiniz bir banka hesabına yatırılarak yapılacaktır. ilgili bilgilerden.

Ayrıca bakınız: GDPR Uygulama Kılavuzu - Avukatların ve DPO'ların elinde kullanışlı bir araç

İzleme Yolları GDPR & BUSINESS semineri için

Talep üzerine

HUKUK KÜTÜPHANESİ EĞİTİMİ, uzaktan eğitimde en ileri teknolojik yenilikleri kullanır ve dünyanın en iyi eğitim platformları (LMS) ile işbirliği yapar. Program sırasında videoya alınan eğitim programı, bu sırada görüntülenen slaytlar ve diğer notlar ve canlı katılımcılara dağıtılan basılı materyalleri içeren Yüksek Çözünürlüklü (HD) kalitede isteğe bağlı video aracılığıyla.

Lig tv izle canlı

HUKUK KÜTÜPHANESİ EĞİTİMİ, Yunanistan'ın her yerinden katılımcılara, öğretim görevlisi ile canlı katılım ve doğrudanlık konusunda keyifli bir deneyim yaşatır, böylece yalnızca bir PC veya dizüstü bilgisayar kullanmak ve basit bir ADSL hattı ile benzersiz ses ve video kalitesinin (yüksek tanımlı) keyfini çıkarır.

spot_img

CANLI HABERLER